***       Водещите вечерни новини       на 19 октомври 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 19 октомври 
Коментари Харесай

Водещите новини! Парламентът в пат, продължават заседанието и утре, председател не е избран


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 19 октомври   

 

В България се приказва, че дадем ли остаряло въоръжение на Украйна, ще би трябвало да го възстановим с персонални средства. Което не е правилно. Схемата е тъкмо както и тази с Гърция.

През септември тази година гръцкото министерство на националната защита разгласи, че Атина ще изпрати 40 БМП-1 на Украйна И ЩЕ ПОЛУЧИ В ЗАМЯНА СЪЩИЯ БРОЙ ГЕРМАНСКИ ПЕХОТНИ МАШИНИ „ МАРДЕР “.

ВЧЕРА МИНИСТЕРСТВОТО НА НАЦИОНАЛНАТА ОТБРАНА В АТИНА СЪОБЩИ, ЧЕ ПЪРВИТЕ ШЕСТ БОЙНИ МАШИНИ „ МАРДЕР “ СА ПРИСТИГНАЛИ В ГЪРЦИЯ ОТ ГЕРМАНИЯ и ще бъдат изпратени за защита на сухопътната граница с Турция след техническа инспекция и консолидиране в гръцките въоръжени сили.

***

Докато ние се заблуждавахме, че можем да имаме работещ парламент, който да гласоподава евроатлантическото ни бъдеще, в това време Народното събрание не можа да си избере ръководител – най-върховната роля в България, която е парламентарна република. 

***

***

„ Имах вярата, че господин Добре няма да лъже най-малко от трибуната на Народното събрание. Оставихме дълг с 2 милиарда по-малък, в сравнение с заварихме. Оставихме 8,5 млрд във фискалния запас. В момента е 12,8 милиарда и продължава да пораства, защото служебният кабинет взе дълг, който не беше нужен все още, за правене на разплащания “. 

Така съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев отвърна на обвинявания на ГЕРБ.

***

Днес се видя, че най-голямата политическа мощ е задоволително дребна, с цел да не може да си обезпечи болшинство, тя беше самотна през днешния ден в Народното събрание, уточни депутатът от Политическа партия.

***

В последните часове се раждат много екзотични хрумвания. Днешният ден беше ужасяващ и нанесохме тежък удар на демокрацията, а в това време наляхме вода в мелницата на тези, които приказват и желаят завършек на многопартийната система и жадуват за еднолично ръководство.

***

Тежка е ориста на диктаторското другарство сред исторически, финансово и обществено необразованите „ водачи “

***

„ Тази премия е за украинците, които се борят на терен. За тези, които са били принудени да избягат. За тези, които са изгубили родственици и другари. За всички, които се изправят и се борят за това, в което имат вяра. Знам, че храбрите хора на Украйна няма да се предадат, както и ние “, сподели тя.

***

***

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР